Real Time Analytics

Termeni & Conditii

1. PREVEDERI GENERALE

www.lightbag.ro este proprietatea S.C. SEVEN LAST MUSE S.R.L. (denumit in continuare „7LastMuse”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditii si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C. SEVEN LAST MUSE S.R.L., organizata in baza legii romane, cu sediul social in Strada Jean Steriadi, Nr. 22, Bl. L17, Apt. 132, Sector 3, 032502, Bucuresti, Romania, cod de identificare fiscala RO29087421, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10868/2011.

Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.

Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.lightbag.ro este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, se adreseaza persoanelor fizice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. 7LastMuse nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.lightbag.ro, care nu au acordul 7LastMuse in acest scop.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta de urgenta privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

2. DEFINITII

Site/domeniu – o zona dintr-un sistem informatic, detinuta de vanzator in scopul prelucrarii, stocarii ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

Contract la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un client, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Finalizarea contractului – Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.

Vanzator (distribuitor) / Comerciant – o persoana juridica ce, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.

Client (Consumator, Cumparator) – o persoana fizica ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre 7LastMuse si acesta si care, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre 7LastMuse si acesta.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informatiei.

Document – prezentele Termeni si Conditii

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

3. OPERATORUL SITE-ULUI

Operatorul site-ului www.lightbag.ro este S.C. SEVEN LAST MUSE S.R.L., Strada Jean Steriadi, Nr. 22, Bl. L17, Apt 132, Sector 3, 032502, Bucuresti, Romania, cu urmatoarele date fiscale: RO29087421, J40/10868/2011.

Punct de lucru: Blvd. Basarabia, Nr. 256, Sector 3, Bucuresti, Romania

In incinta Parcului Industrial FAUR

4. UTILIZAREA SITE-ULUI / POLITICA GENERALA

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre 7LastMuse si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.lightbag.ro

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe www.lightbag.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisa reproducerea partiala a materialelor cu mentionarea sursei, iar in cazul preluarii semnificative este necesar sa ne contactati la 7LM@7lastmuse.ro pentru un acord scris. Informatiile inscrise pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al 7LastMuse este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica raspunderea in fata legilor care le protejeaza.

In cazul in care 7LastMuse confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea 7LastMuse pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea 7LastMuse si/sau al angajatului 7LastMuse care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, 7LastMuse sau oricarui tert cu care 7LastMuse are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze 7LastMuse, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la 7LastMuse destinate acestui scop si astfel:

1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de 7LastMuse prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea 7LastMuse de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea 7LastMuse.

2. 7LastMuse va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de 7LastMuse.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de 7LastMuse si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, 7LastMuse va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Contul de utilizator
In calitatea de utilizator al lightbag.ro, aveti posibilitatea de a va crea un cont. Plasarea unei comenzi pe site-ul www.lightbag.ro nu este conditionata de crearea unui cont.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii si a securitatii contului dumneavoastra. De asemenea, sunteti singurul raspunzator pentru toate activitatile care se desfasoara prin intermediul sau in legatura cu contul dumneavoastra si acceptati sa notificati imediat 7LastMuse cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra sau orice alta incalcare a securitatii. 7LastMuse nu va raspunde pentru daunele ce rezulta din utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.

Frauda
Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.lightbag.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.lightbag.ro si vor fi raportate autoritatilor competente, punand in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Comunicare
Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Contact
7LastMuse publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite 7LastMuse sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea 7LastMuse de a contacta utilizatorul sau clientul.

5. VALIDITATEA OFERTEI SI PRETUL PRODUSELOR

Ofertele si produsele 7LastMuse sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile in limita stocului. Din acest motiv 7LastMuse isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a 7LastMuse. 7LastMuse va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Preturile produselor prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile produselor pot fi modificate fara nicio comunicare prealabila.

In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promotiile si reducerile nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele de prezentare 7LastMuse.

6. COMANDA ON-LINE

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Va rugam sa verificati datele introduse, nu se mai fac modificari pe comanda odata lansata.

Pentru informatii legate de comanda poate fi apelat numarul de telefon 0040 21 352 00 95/96 de luni pana vineri, intre orele 9-17, sau se poate trimite un email la adresa 7LM@7lastmuse.ro

Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

7LastMuse poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

a. Nu exista produsele pe stoc;
b. Plata nu este finalizata;
c. Datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte;
d. Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea 7LastMuse si/sau partenerilor acestuia;
e. Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate.

Dupa trimiterea comenzii veti primi un e-mail de confirmare comanda. Acest e-mail confirma faptul ca aceasta comanda a fost preluata de sistem si va fi prelucrata.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si 7LastMuse. Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.UG. nr. 34/2014 art. 2. Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi prelucrate in fiecare zi de luni. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica.

In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de email 7LM@7lastmuse.ro

Dupa deschiderea coletului, in cazul in care acesta contine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea coletului la adresa de email 7LM@7lastmuse.ro si sa atasati o poza cu produsele sau coletul.

7LastMuse nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

7. LIVRARE. TRANSPORT

Livrarea produselor se face exclusiv pe tot teritorul Romaniei.

La cumparaturi mai mari de 200 lei, transportul este gratuit.

Metode de livrare:

a. Curier
b. Posta Romana

Doar in cazul in care 7LastMuse si clientul stabilesc altfel, 7LastMuse se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele comandate in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care 7LastMuse colaboreaza sau cu Posta Romana.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea 7LastMuse, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau initializare a comenzii, 7LastMuse va anunta clientul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul livrarii prin curier, in situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul 7LastMuse, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. In acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma impreuna cu un consilier de clienti 7LastMuse, doar in scris prin e-mail.

8. MODALITATI DE PLATA. ACORDUL PRIVIND PLATA

Optiunile de plata sunt:

  • Ramburs prin Posta Romana
  • Ramburs prin Curier

9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele voastre personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri si tag-uri pixel, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor si tag-urilor pixel ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.

7LastMuse se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a 7LastMuse, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre 7LastMuse, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre 7LastMuse, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de curierat, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului, servicii de plata / bancare.

De asemenea, lightbag.ro nu incurajeaza SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora
Datele colectate sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la urmatoarele scopuri:
1. Facturarea si expedierea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de lightbag.ro

Colectam informatii si le prelucram in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

Securitatea datelor colectate
Serverele-gazda sunt gestionate de catre compania furnizoare de host-ing. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.

Dispozitii legislative

Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Furnizarea datelor corecte in formularul de comanda, este responsabilitatea dumneavoastra. Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.

Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:
• dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
• dreptul de acces la datele personale care va privesc
• dreptul de interventie asupra datelor
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
• dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
• dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
• dreptul sa obtineti de la 7LastMuse, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte
• dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile
• dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail 7LM@7lastmuse.ro

Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor
Acestea sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

Prevederi diverse
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lightbag.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra companiei 7LastMuse, vor ramane in proprietatea 7LastMuse. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei. Astfel, 7LastMuse poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre, asiguratori.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al companiei 7LastMuse.

10. COPYRIGHT SI UTILIZAREA CONTINUTULUI

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Toate marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentarile grafice, produsele prezentate, postarile, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea 7LastMuse, protejate prin legile in vigoare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat in niciun alt mod, fara permisiunea prealabila a societatii 7LastMuse. Este permisa reproducerea partiala a continutului, cu mentionarea sursei.

11. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI. RETURUL PRODUSELOR

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Client, intra in posesia fizica a produsului.

Clientul este obligat sa notifice LightBag intentia sa de a returna produsele achizitionate printr-o comunicare scrisa la adresa de e-mail: 7LM@7lastmuse.ro in termen de maximum 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit) in termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat 7LastMuse despre intentia de retragere din contract. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs, aceste produse nemaiputand fi returnate catre 7LastMuse.

Inapoiem contravaloarea produsului, inclusiv costurile livrarii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul ca un Client a ales alta modalitate de livrare decat modalitatile de livrare standard oferite de 7LastMuse, achitata de catre client, nu se ramburseaza. 7LastMuse poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Clientul furnizeaza dovada ca a trimis produsele catre 7LastMuse, fiind valabila data cea mai apropiata. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

12. GESTIONAREA RECLAMATIILOR/SUGESTIILOR/ INTREBARILOR

In cazul in care produsul livrat prezinta defecte de fabricatie (datorate producatorului) cum ar fi gresit lipit, taiat, asamblat, cu printura incorecta, sunteti rugati sa notificati imediat 7LastMuse folosind adresa de e-mail 7LM@7lastmuse.ro, descriind in detaliu problema sesizata, pentru o evaluare corecta.

Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

13. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Compania 7LastMuse poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului.

7LastMuse va fi intotdeauna responsabil fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

14. NOTIFICARI

7LastMuse va poate trimite notificari referitoare la activitatea companiei si a site-ului lightbag.ro pe adresa de e-mail inscrisa in formularul de abonare la notificari (newsletter) sau prin alt mijloc de comunicare. Primirea notificarilor presupune selectarea optiunii corespunzatoare prin completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului lightbag.ro sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii 7LastMuse, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre 7LastMuse in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:
a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.
b) Prin contactarea 7LastMuse, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

7LastMuse isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea 7LastMuse, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

7LastMuse nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al 7LastMuse, la momentul expedierii buletinului.

15. LITIGII

Orice conflict intre 7LastMuse şi alta parte este supus unei solutionari pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un punct comun prin aceasta metoda, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

16. INCETARE

7LastMuse isi rezerva dreptul de a inceta activitatea site-ului fara vreo notificarea prealabila.

17. RESPECTAREA DISPOZITIILOR LEGALE

Prezentul document si utilizarea lightbag.ro sunt guvernate de legea din Romania si sunt supuse competentei exclusive a instantelor romane, orice modificare legislativa care afecteaza intr-un fel sau altul dispozitiile prezentate in acest document fiind in afara controlului companiei 7LastMuse, dar a caror respectare este absolut obligatorie.

18. ALTE CLAUZE

Termenii si Conditiile de utilizare expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si 7LastMuse, pe care trebuie sa il acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.lightbag.ro.

Termenii si Conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului si 7LastMuse.

7LastMuse isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

7LastMuse nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. 7LastMuse nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul 7LastMuse pentru aceste vanzari subsecvente.