Real Time Analytics

REGULAMENT CONCURS HALLOWEEN

REGULAMENT CONCURS HALLOWEEN
October 17, 2016 angels
In Concursuri

CONDIȚII DE PARTICIPARE

În concurs se poate înscrie orice utilizator al rețelei Facebook, cu domiciliul pe teritoriul ROMÂNIEI, care este fan-ul paginii LightBag:

https://www.facebook.com/Lightbag/

MECANISM CONCURS

Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul Facebook.com, activ. Înscrierea în concurs se face îndeplinind simultan următoarele condiții: – participanții trebuie să fie (sau să devină) fanii paginii noastre. – participanții trebuie să ne precizeze printr-un comentariu ce model de lampion din Colecţia Seasons, Ediţia Halloween preferă. Participanții vor alege modelul urmând link-ul:

http://lightbag.ro/product-category… – participanții trebuie să dea like și share public fotografiei de concurs.

DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară în perioada 17.10.2016 – 23.10.2016, iar câștigătorii au la dispoziție 3 zile din momentul tragerii la sorți pentru a ne trimite datele de contact printr-un mesaj privat. În caz contrar, premiul va fi redistribuit printr-o nouă extragere.

DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți, prin site-ul www.woobox.com Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 24.10.2016 și anunțați pe pagina de Facebook LightBag.

ATENŢIE!!! Pentru extragere, vor fi luate în considerare doar comentariile de la postarea cu concursul (nu de la regulament).

PREMII Se vor acorda 2 premii în valoare totală de 180 lei. Valoarea unui premiu este de 90 lei. Câștigătorii desemnați vor primi toate lampioanele marca LightBag din Ediţia Halloween în număr de 12 bucaţi, sub forma a două Pack-uri şi patru Kit-uri/premiu.

Un Pack este format din: un suport carton, patru bucăţi lampioane (modele diferite), patru bucăţi SCS (Safe Candle System), patru bucăţi lumânări tip pastilă.

Un Kit este format din: un suport carton, o bucată lampion, o bucată SCS, o bucată lumânare tip pastilă, o bucată băţ chibrit + bandă tar.

Modelele pot fi văzute pe site-ul: http://lightbag.ro/product-category…

Premiile vor fi trimise prin curier, doar pe teritoriul. Taxele de transport vor fi suportate de către organizator doar pe teritoriul Romaniei.

Echipa Lightbag vă urează succes!