Politica de Confidentialitate

Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele voastre personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri si tag-uri pixel, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor si tag-urilor pixel ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.

7LastMuse se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a 7LastMuse, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre 7LastMuse, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre 7LastMuse, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de curierat, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului, servicii de plata / bancare.

De asemenea, lightbag.ro nu incurajeaza SPAM-ul.

1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI CONFIDENTIALITATEA ACESTORA

Datele colectate sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la urmatoarele scopuri:
1. Facturarea si expedierea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

2. UTILIZAREA DATELOR STATISTICE SI A CELOR ANONIME

1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de lightbag.ro

Colectam informatii si le prelucram in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

 

3. SECURITATEA DATELOR SELECTATE

Serverele-gazda sunt gestionate de catre compania furnizoare de host-ing. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.

4. DISPOZITII LEGISLATIVE

Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Furnizarea datelor corecte in formularul de comanda, este responsabilitatea dumneavoastra. Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.

Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:
• dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
• dreptul de acces la datele personale care va privesc
• dreptul de interventie asupra datelor
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
• dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
• dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
• dreptul sa obtineti de la 7LastMuse, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte
• dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile
• dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail 7LM@7lastmuse.ro

5. CARACTERUL SECRET SI UTILIZAREA INTREBARILOR SI COMENTARIILOR

Acestea sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

6. PREVEDERI DIVERSE

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lightbag.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra companiei 7LastMuse, vor ramane in proprietatea 7LastMuse. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei. Astfel, 7LastMuse poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre, asiguratori.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al companiei 7LastMuse.

Real Time Analytics