Real Time Analytics

Cum Cumpar

Bine ati venit in magazinul nostru online LightBag!

Pentru o experienta cat mai placuta, va rugam sa cititi materialul de mai jos, iar daca aveti intrebari le asteptam cu drag pe adresa 7LM@7lastmuse.ro sau la numarul de telefon +40 21 325 00 95/96 in fiecare zi de Luni pana Vineri, intre 9 AM – 5 PM.

Spor la cumparaturi!

Echipa de vanzari online 7LastMuse

Intrebari frecvente:

Trebuie sa am cont pentru a comanda?

Crearea unui cont nu este obligatorie. Produsele pot fi comandate si fara o inregistrare de cont. In formularul de comanda, introducerea datelor personale corecte pentru facturare si livrare, este obligatorie. Daca datele nu sunt introduse corect, comanda nu poate fi livrata.

In ce tari se face livrarea produselor?

Livrarea produselor 7LastMuse prin intermediul site-ului www.lightbag.ro, poate fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei.

Cum cumpar/comand?

Pentru a gasi mai usor produsele pe care le doriti, folositi listele de criterii din meniul “Magazin”:

cumcumpar-1

Odata ajuns pe pagina categoriei de produs selectate, produsele pot fi sortate in functie de culoare si ambalaj (o sortare dupa coectie si/sau editie este disponibila, de asemena):

cumcumpar-2

Daca daca doriti mai multe informatii despre produsele dorite, va rugam sa ne scrieti la adresa 7LM@7lastmuse.ro

Pe pagina produsului selectat, pentrua a dauga in Cosul de Cumparaturi varianta de ambalaj dorita din cele disponibile, va rugam sa apasati “Choose an option”

cumcumpar-3

Selecteaza ambalajul dorit si apasa butonul “Add to chart”.

cumcumpar-4

Dupa ce ati adaugat produsele in cos tot ce mai aveti de făcut este sa Finalizati comanda. Folositi butonul din coltul dreapta a paginii pentru a accesa pagina de Finalizare comanda.

cumcumpar-5

In cat timp imi ajung produsele?

Comenzile din timpul saptamanii vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora, iar comenzile din zilele de sambata si duminica vor fi pregatite in fiecare zi de luni.

Odata prelucrata comanda veti primi un email de confirmare expediere colet in care este mentionat si termenul de livrare. Acesta difera in functie de modalitatea de livrarea pentru care ati optat in pagina de Finalizare comanda.

Pentru curier termenul de livrare este de maxim 48 de ore, iar statusul acestuia poate fi urmarit online prin accesarea aplicatiei DPD Tracking, folosind numarul de AWB pe care l-ati primit pe email. In acest caz primiti si un sms in ziua livrarii coletului, de la firma de curierat.

Pentru livrarile prin Posta Romana termenul este de 72 de ore de la primirea emailului de confirmare expediere.

Coletul prezinta urme de deteriorare, ce fac?

In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut, etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de email 7LM@7lastmuse.ro. Coletele se vor retrimite in cazul in care este solicitat acest lucru.

Dupa deschiderea coletului, in cazul in care acesta contine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate, va rugam sa pastrati produsul sau produsele in cauza si sa ne contactati in 24 de ore de la primirea coletului, la adresa de email 7LM@7lastmuse.ro.

Cum platesc?

Optiunile de plata sunt:

  • Ramburs prin Posta Romana
  • Ramburs prin Curier

Care sunt costurile de transport?

Metode de livrare

  • Curier

Valoare comanda sub 200 lei – 25 lei

Peste 200 lei – Gratuit

Termenul de livrare prin curier este intre 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

  • Posta Romana

Valoare comanda sub 200 lei – 10 lei

Peste 200 lei – Gratuit

Termenul de livrare prin curier este intre 72 de ore de la expedierea coletului.

Sunt persoana juridica, pot sa comand online?

Site-ul se adreseaza strict persoanelor fizice. Persoanele juridice, pentru a putea incheia un contract de vanzare-cumparare si incepe o colaborare cu compania noastra, sunt rugate sa foloseasca una dintre urmatoarele metode de contact:

E-mail: s.muresan@7lastmuse.ro
Telefon: +40743 05 8888